Onze Opvang

Baby 0-2 jaar

0-2 jaar

Structuur en regelmaat is erg belangrijk, zeker voor de allerkleinsten. Als u uw kind brengt nemen we samen eventuele bijzonderheden door. Ook vragen wij aan u hoe een normale dag van uw kind verloopt. Wij zorgen ervoor dat bij ons de dag volgens dezelfde structuur verloopt. 

Peuter

2 - 4 jaar

Wij bieden op verschillende locaties peuteropvang aan. Deze peuterspeelzalen zijn voor alle peuters. Wij werken met het programma Puk & Ko. Dit is een gecertificeerd programma voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE). Heeft uw kind een VVE- indicatie? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Schoolgaande kinderen

4 tot 5 jaar

Wij bieden op verschillende basisscholen en andere locaties voor- en naschoolse opvang aan. Zo kunt al vanaf 6.30 uur bij ons terecht. Wij houden rekening met de ontwikkelingsfase en belevingswereld van uw kind. Schoolgaande kinderen hebben een intensieve dag achter de rug. 

Wat biedt Wee-Play

Passende opvang voor alle lefftijden

Maar sommige mensen houden van een gistende urn, van de lacinia dui ultricies. Er is geen limiet. In die kokermassa, noch eleifend orc. Nee gewoon plat.

Liefde en aandacht

Wee-Play biedt opvang aan vanuit het hart. Ieder kind is uniek en daar houden we rekening mee. We bieden het kind onvoorwaardelijke liefde en aandacht en creëren daardoor omstandigheden waardoor het zich maximaal kan ontplooien

Leuke leeromgeving

Door middel van het goede voorbeeld te geven helpen we het kind te leren en ontwikkelen en kan het kind weerbaar worden en zelfstandig deelnemen aan de maatschappij.

Lokale opvang

Wee-Play maakt gebruik van een eigen app, deze geeft u toegang tot het ouderportaal. De verschillende mogelijkheden zijn o.a. een schriftje, hiermee kan er informatie uitgewisseld worden over het welbevinden van het kind als ook bijvoorbeeld een nieuw voedingsschema.

Hoor van gelukkige ouders

“We zijn helemaal weg van Rainbow Daycare! Het gehele personeel is zo vriendelijk en behulpzaam, en onze kinderen zijn er ook dol op. We vertrouwen ze echt en zouden onze kinderen nergens anders heen brengen na onze ervaring hier.”

- Ben & Tami's moeder
(peuterverzorging)

“Onze kleine Johnny is 3 jaar oud en zit in het kleuterprogramma. We zijn erg onder de indruk van de toewijding van het personeel en de hoogwaardige activiteiten die voor de kinderen zijn gepland. Sterk aanbevolen!"

- johnny's ouders
(peuter)

“Als je op zoek bent naar een peuterspeelzaal voor je kind, raad ik Rainbow Daycare ten zeerste aan. Het hele proces is zo soepel verlopen, van de eerste videotour tot een succesvol schooljaar!”

- Samantha's ouders
(Peuterschool)