Wee-Play

Ons doel

 

Is het aanbieden van kinderopvang op een verantwoorde wijze, door gediplomeerde pedagogisch medewerkers die onze doelstelling en visie onderschrijven. Kinderopvang levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het kind.  Onze opvang is toegespitst op uw gezinssituatie en afgestemd op uw kind.

 

Onze kijk op kinderopvang

 

Wij zijn er in eerste instantie voor uw kind, maar ook voor u. Daarom bieden wij opvang aan die bij uw situatie past. Van vaste dagdelen tot volledig flexibel.  Heeft u altijd dezelfde opvang nodig? Dan kiest u voor vaste dagdelen, tegen een zeer gunstig uurtarief. 

Wee-Play biedt de ruimte om de opvang passend te maken en geeft diverse opvang mogelijkheden.  U bepaalt vooraf welke opvang u nodig heeft aan de hand van de verschillende opties. U profiteert altijd van onze ruime openingstijden.  In de huidige samenleving werkt niet iedereen van 9 tot 17 uur. Ook zijn er veel ouders die werken in wisseldiensten of met onregelmatige uren. Ons concept zorgt ervoor dat u ook dan gebruik kunt maken van onze kinderopvang.    De kinderen worden opgevangen in een vaste groep met vaste gezichten.  In onze pedagogisch beleidsplannen leest u hoe wij de opvang inhoudelijk vorm geven. 

Met de hulp van zorgvuldig geselecteerd onderwijzend personeel, een boeiend curriculum en een goed ontworpen klasomgeving, hebben we al honderden kinderen geholpen om hun basis te leggen. We kijken ernaar uit om jou en je kleintje te zien in ons geweldige centrum in het hart van Memphis!

Onze missie

  • Verrtrouwde gezichten. Structuur en regelmaat vinden wij erg belangrijk.
  • Wij werken met het VVE programma VK & Puk. Onze pedagogisch medewerkers die op een groep werken met kinderen die VVE indicatiehebben, zijn VVE-gecertificeerd.
  • Het belang van het kind staat voorop. Wij kijken samen met u wat het beste is voor uw kind. Immers elk kind is anders.
  •  Uitzondering zijn de schoolgaande kinderen tijdens de schoolvakanties, wij bieden dan een afwisselend programma aan zodat de schoolvakantie ook bij ons een echte vakantie is.
  • Wij hanteren ruime openingstijden van 6.30 uur tot 19 uur. Kinderen die voor 7.15 uur naar de VSO en de dagopvang komen, kunnen bij ons ontbijten.

  • Haalt u uw kind na 18 uur op, dan kunnen zij bij ons avondeten. U kunt dan zelf eten meegeven.

  • U hoeft geen luiers, geen eten of drinken mee te nemen. Alleen als uw kind allergieën of voedselintoleranties heeft of ’s avonds een warme avondmaaltijd wil nuttigen.
  • Wij bieden in de dagopvang als lunch een warme maaltijd aan. Hier betaalt u geen extra kosten voor.
  •  Bereken uw netto kosten per uur via onze rekentool.

Maar sommige mensen, zoals een urn van gist, uit het lacinium van de dui ultricies. Maar er is geen limiet. In die kokermassa, noch eleifend orci. Hij heeft geen rechtvaardige martelaar nodig, hij heeft een gif of een kat nodig, hij wil zijn huiswerk maken. zet chatten

Gezondheid & Veiligheid

Maar sommige mensen, zoals een urn van gist, uit het lacinium van de dui ultricies. Maar er is geen limiet. In die kokermassa, noch eleifend orci. Hij heeft geen rechtvaardige martelaar nodig, hij heeft een gif of een kat nodig, hij wil zijn huiswerk maken. Curabitur zet fringilla tincidunt. Men zei dat men morgen de pot met droevig zuurdeeg moest zetten. Iedereen heeft geen spijt, iedereen vleit meer dan ooit.

Maar sommige mensen, zoals een urn van gist, uit het lacinium van de dui ultricies. Maar er is geen limiet. In die kokermassa, noch eleifend orci. Hij heeft geen rechtvaardige martelaar nodig, hij heeft een gif of een kat nodig, hij wil zijn huiswerk maken. zet chatten

Uw kind aanmelden

We kunnen niet wachten om jou en je kleintje te ontmoeten! neem contact op voor een één-op-één videotour en we beantwoorden al je vragen.